Om oss
Rebecca
Rebecca
Hjördis
Hjördis
Tina
Tina
Alma
Alma
Alma, Hjördis, Tina & Becca.

Välutbildade och erfarna frisörer

 

På hultmarks hittar du välutbildade och erfarna frisörer och även elever/traniee, som älskar att göra sina kunder vackra i håret. Vi tar hand om dig och ditt hår och erbjuder marknadens alla behandlingar, från tvätt och fön och styling till klippning, färgbehandling, permanent och vårdande behandlingar som gör ditt hår friskare och bättre. Dessutom kan vi ge dig kvalificerade råd om hur du bäst tar hand om ditt hår tills nästa gång vi ses.

 

Du bokar snabbt och enkelt tid hos oss genom vårt onlinebokningssystem där du även får en sms-påminnelse inför din behandling.

 

Alla våra behöriga frisörer är anställda av hultmark AB och omfattas av gällande kollektivavtal för frisörer. hultmarks frisörer är en aktiv medlem i Frisörföretagarna och Intercoiffuer, vi förespråkar bland annat en frisörlicens i syfte att höja standarden på den svenska frisörbranschen.

Stolta medlemmar i Intercoiffure Mondial sedan 2014

Intercoiffure Sverige

Vi är auktoriserade hårologer på salongen och vi

har alla frisörlicens vi som är behöriga frisörer.

Tina har en mångårig frisörutbildning bakom sig och driver salongen. Öppnade sin första salong 1980. Tog gesällen 1980 och sitt Mästarbrev 1987. Hos Tina får du en lång erfarenhet av stil och form. Är sedan 2012 även utbildad Kraniosakral terapeut. 


Becca är frisör och har gesällbrev, har jobbat i salongen sedan 2015. Hos Becca finner du kreativitet utan
ände,fantastisk på färg och alltid med ett leende på läpparna.

Alma 

Alma är en glad och hjälpsam tjej. Började hösten -19.

Jobbar nu varje dag och är Traniee/elev. Alma är

förväntansfull på att lära sig allt om frisöryrketHjördis som är lilla salongshunden är lite då och då på salongen, sedan 2014. Hjördis sitter ofta/gärna i ditt knä om du vill. Hos Hjördis får du mycket gos och kel.

 

 

Vår historia och lite att tänka på.

 

Vi på hultmarks frisörer har arbetat med hår från 1 år till 44 år - största delen i Skara.

Dessutom är vi på mycket utbildningar, vilket ger oss bra kunskaper och goda erfarenheter som vi gärna delar med oss!

 

Hitta rätt - fråga oss

 

Ett hår är en del av ens liv - därför är det viktigt att få så mycket ut som möjligt av frisören. Det är ofta de små detaljerna som ger en riktigt bra frisyr. Det gäller att vi på salongerna ger tips och idéer och inte kör över dig som kund.

 

Var och hur skall man se ut?

 

Åker man till en salong, vilken som helst, så kanske salongen är att betrakta som ren avklippnings plats, snabbt in snabbt ut -  klippningarnas priser trissas ner - och man får exakt vad man betalar för.

 

En salong skall kunna erbjuda stil, faciliteter, bekvämlighet och bra service. Här gäller det att få ut så mycket som möjligt av vistelsen och se det som en investering.

 

Även råden är mycket viktiga för att få en lyckad frisyr.

 

Salongen väljer man ofta med tanke på läge, bekvämlighet och servicenivå. Men för den ständige besökaren är "hemkänsla" och prisnivå en viktig faktor.

 

Som frisörer anser vi att man skall kombinera pris, läge och atmosfär. Ingen vill ju betala för mycket eller få en dålig frisyr. Här gäller det att hitta "rätt" frisör. Det gäller även anledningen till frisyren, ska man fira "jämna" år, gå på fest eller ut och resa - då kanske det skall vara lite lyxigare.

 

Rimliga priser

 

Personligen anser vi det viktigt att hitta en frisör på våra salonger som man känner sig nöjd med. 

Höga priser måste ge motsvarande kvalitet. Det får inte vara höga priser och dåliga attityder + slentrianmässig service. Likväl skall låga priser inte vara någon täckmantel för usel service.

 

Vem tar hand om dig när du kommer in i salongen?

 

På salongen i Skara samarbetar vi med de ledande leverantörer som finns i branschen. Det är alltid viktigt med produkterna som används i kundens hår. Vi har också många samarbetspartners som leder kurser i hår och make-up branschen. Konsulenter som verkligen kan sin sak. Det viktiga är också att alla som jobbar på salongerna är välutbildade i det som säljs och professionellt kan serva dig. Det kan gälla allt från att ge dig råd om produkter eller råd om det senaste inom hår modet.

 

Frisörsalong

 

Kortaste vägen mellan två punkter är rak och utan stopp - men bekvämlighet behöver inte kosta. Det finns massor med salonger av skiftande kvalité så för oss det gäller att hålla reda på "senaste nytt". Tillsammans kan vi välja en frisyr som är prisvärd, lättskött och med minimal tidsåtgång att fixa. Dessutom vill du väl undvika vissa salonger som är ökända p g a förseningar och allmänt kaos. Vi skall leta upp det som passar dig gällande pris, bekvämlighet, tid, idéer och service - det är vårt jobb.

 

Frisör

 

Många av våra kunder väljer sin favoritfrisör. p.g.a mycket hög service kan just en favoritfrisörs tid vara begränsad, men vi gör så gott vi kan för att ge dig just din favoritfrisör och dess kunskap och försöker att ta fram en tid, även under hopplösa högsäsonger. Det gör vi med alla frisörers tider.

 

Internet - se upp!

 

Har faktiskt inte bara förvillat - allt som marknadsförs på nätet kanske inte ser bra ut,men internet kan också upplysa om var bl a salongen ligger och väldigt mycket mer.Det finns trots allt mycket bra och seriös information. På vår hemsida kan Du också internet boka din tid, ett mycket bekvämt och tidsbesparande sätt.

Frisörlicens
Boka tid här