Frisörer i Skara: Personal

 

 

Här är vi som jobbar i!

 


Tina Hultmark - Frisör - Hårolog - KST terapeut - Intercoiffure medlem -

Tina har en mångårig frisörutbildning bakom sig och driver salongen. Öppnade sin första salong 1980. Tog gesällen 1980 och sitt Mästarbrev 1987. Tycker att det är viktigt att vidareutbilda sig och uppdaterar sig gärna ofta inom yrket. Har också flera utbildningar inom stil och form, som hon kan på sina 5 fingrar.  Personlighetsutveckling och ledarskap ligger henne varmt om hjärtat. Tina älskar att jobba med människan och har förmågan att se vad som passar just Dig. Tina jobbar i Skara måndag-torsdag.

Utbildad Kraniosakralterapeut, inom hinna & benteknik.

Tina är också ambassadör för kvinnors företagande i Västra Götaland.


Karin Olbers Jonsson -Frisör - Hårolog -

Karin började hos oss 2006, då hon precis hade tagit sitt gesällbrev. Jobbar tis, tors och fredagar med oss. Hon är en väldigt trevlig tjej som sätter dig som kund i fokus. Väljer du Karin så får du en frisör som är fantastiskt duktig med färg och form och hon har alltid ett leende på läpparna.


Rebecca Jernetz - Trainee - Hårolog - Makeupstylist -

Becca träffar du mån, ons, tors och fredagar hos oss. Becca är grym på färg.
Hon har gått en spa-och styling utbildning på De La Gardiegymnasiet och är nu färdig med frisörskolan i Trollhättan. Jobbar hos oss sedan 2015. En varm mjuk och duktig tjej som älskar att styla och förnya. Förutom att jobba med hår gillar hon även att vara kreativ med smink och färger då hon också är makeupstylist!.

 

 

  

 

Mia Swahn - Certifierad massör - Diplomerad medicinsk massageterapeut.

Mia är utbildad massör/ massageterapeut och har även gått kurs i dorn metoden i Göteborg. År 2012 startade hon Acromia Friskvård i Örnsköldsvik, har nu flyttat till Skara och finns på salongen här.Mia är även självständig återförsäljare av magnetsmycken från Magnetix-Wellness, hon har även utvalda kosttillskott från Holistic samt linimentet Linnex till försäljning.

25 min, 350:-
50 min, 650:-
Mia är ju ansluten till wellnet så dem som har sitt friskvårdsbidrag från sin arbetsgivare och dem med ICA-kort kan beställa behandlingar med rabatt via: www.ica.wellnet.se
Är även med i actiway (friskvårdschecken).
Se mer på hemsidan
mail:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil nr: 072 209 58 02