Boka tid Skara

Förklaringar och hjälp till internetbokningen

Tänk på att det är viktigt att du väljer rätt klipptid.

55 min:

När tiden för klippning är på 55 min. då hinner vi med att tillsammans titta i frisyrböcker och ta ut en schysst frisyr till dig och på så sätt kan vi verkligen förändra frisyren på dig. Självklart stylar vi ditt hår.Vi kan också då hinna ge dig råd och tips om styling till dig och mycket mer. Du blir klar på 60 min.

40 min:

När tiden för klippning är på 40 min. hinns oftast också en ny frisyr göras. Vi kan också ge dig mera tips och lägga lite tid på styling osv. 40 min. är kanske den tid som vanligast blir vald och funkar för de flesta. Vet du med dig att du alltid blir klippt och klar på 45 min, så ska du välja 40min.

25 min:

Väljer du 25 min. så hinner vi kanske inte ny frisyr, utan det blir klippning "daCapo" (likadan som förra gången). Vet du med dig att du alltid blir klippt och klar på 30 min, så ska du välja 25 min. klipp.

Övrig info:

Väljer du oss som är färdiga frisörer så har vi lite olika pris beroende på att några av oss har varit färdiga frisörer längre. Vissa behandlingar finns inte med på Internetbokning därför att vi inte alltid kan sätta ut rätt tid till just dig. Det är då vi är tacksamma om du ringer.

Vissa behandlingar på Internet är kanske utsatt på t ex 60min, men tar längre tid för dig än dessa 60min, och det beror på att vi kanske sätter sköljtiden sen när vi ser att du är bokad.

Hoppas att du har fått hjälp att välja!

 

Frisörerna ser du under personal.

Till bokningen!